Waarom Thor Post Quantum Elliptic Curve Cryptography (ECC) encryptie op uw mobiele telefoon? Ook u heeft recht op privacy!

thor chat logo blauw 200pxTelecom Center Amsterdam is de nieuwe hoofddistributeur voor de BeNeLux van Thor ECC Mobile Encryption. Wij leveren professionele mobiele telefoons / smartphones en tablets met Thor Post Quantum Elliptic Curve Cryptography (ECC) Chat en PGP E-mail end to end encryptie die er voor zorgt dat u veilig mobiel kan communiceren. Binnen een paar weken zijn onze IT specialisten klaar met "Thor Voice" zodat u op uw Thor telefoon met 100% veilige ECC en ZRTP encryptie protocollen kunt bellen. Zonder dat uw concurrenten, buitenlandse overheidsdiensten zoals de FSB vroeger KGB, CIA, NSA, China, Noord Korea etc. kan meekijken of luisteren. Uw mobiele chat gesprekken worden door Thor ECC end to end encryptie software zodanig beveiligt dat kraken op dit moment onmogelijk is. De encryptiesoftware zit op uw beveiligde mobiele smart telefoon. De encryptiesleutels worden door de Thor ECC App in de met encryptie beveiligde telefoons aangemaakt en verstuurd. Dit kan alleen als beide of meerdere telefoons zijn voorzien van de Thor ECC Mobile Encryption software. Het is een gesloten systeem om zo de maximale veiligheid tegen hackers te waarborgen. U bepaalt hoeveel deelnemers er in die gesloten groep zijn. Niemand kan zomaar zonder uw medeweten deel gaan nemen. De encryptie sleutels kunt u regelmatig laten verversen via instellingen in de Thor ECC App. Waarom gebruiken wij de Post Quantum Elliptic Curve Cryptography. Omdat deze een hele sterke onkraakbare beveiliging om uw prive communicatie heen legt. Een 256-bit Elliptic Curve private key is net zo sterk / veilig als een 3072-bit RSA private key. Wist u dat ook de cryptomunten Bitcoin en Ethereum via de blockchain met deze Post Quantum Elliptic Curve Cryptography private keys beveiligt zijn. Nu weet u dat u met Thor de allersterkste (militaire standaard) beveiliging die er op dit moment bestaat gebruikt. 

 

Veilig chatten met Thor ECC post-quantum public key encryptie software

De maker / uitvinder van deze Thor ECC post-quantum public key encryptie software heeft er voor gekozen om geen enkele chat historie op uw telefoon of tablet te bewaren als u dat niet wilt. U kunt zelf instellen hoe lang een door u gemaakt chat bericht op uw mobiele toestel (de zender) en het ontvangende mobiele toestel blijft staan. Want u kunt wel een goed wachtwoord op uw mobiele telefoon of tablet hebben maar wie zegt dat de ontvanger dat ook heeft. Houdt u er wel rekening mee dat het bericht ook verwijderd wordt als het niet gelezen is. Stel u stelt een burner time in van 60 minuten dan wordt het bericht op beide telefoons na 60 minuten gewist. Ongeacht of het gelezen is.

Thor chatten is vergelijkbaar met SMS, Pingen of WhatsApp maar is niet zo lek als WhatsApp of Telegram Messenger.De met Thor ECC beveiligde ECC chat die via het mobiele netwerk en uw telecom provider verstuurd worden zijn voorlopig niet door een overheid of hacker te kraken. U kunt via de Thor ECC app binnekort ook bellen met ieder ander die ook Thor ECC encryptie gebruikt. Mits u deze persoon wel kent want u moet van die persoon eerst de ID code krijgen en toevoegen bij de Contacpersonen.

Veilig ECC PGP E-mailen met Thor Encryptie

Thor ECC PGP email is speciaal toegevoegd zodat u ook buiten uw gesloten chat groep kunt communiceren. Stel een van uw zakelijke relaties heeft bijvoorbeeld een ander mobiel encryptie systeem zoals No.1 BC, Sky, Encrochat, GhostPGP, TopPGP of Chipper dan kunt u met Thor PGP email toch met deze relaties contact opnemen. Of dat 100% veilig is weten wij niet want wij zijn niet de makers van die systemen en kunnen alleen over ons eigen systeem praten. Wij hebben wel wat veiligheden in Thor gebouwd. Zo kunt u binnen de Thor app de tijd (burn time) instellen hoe lang uw Thor emails blijven bestaan. Zowel op uw toestel als op het toestel van de ontvanger van uw email. Een andere optie binnen Thor is dat u zelf kunt instellen hoe vaak de encrytie keys vervangen moeten worden.

Ook Thor E-mail heeft een Ephemeral ECC-sleuteloplossing voor absolute e-mail privacy zodat ook deze Thor E-mails tussen onze toestellen worden gecodeerd met Elliptic-Curve Cryptography (ECC)

Veilig p2p bellen met "Thor Voice" met ECC / ZRTP Encryptie en een Diffie-Hellman algoritme

Onze IT ingenieurs hebben nog maar een paar weken testen nodig om binnen uw Thor Stealth app ook "Thor Voice" aan te bieden. Veel van onze klanten vragen ons om ook een p2p belfunctie aan te bieden maar dan wel 100% veilig zonder dat wie dan ook kan meeluisteren of de encryptie sleutels kan onderscheppen. Daarom hebben onze IT ingenieurs voor het ZRTP cryptografisch sleutelovereenkomstprotocol gekozen omdat dit protocol ook weer kan werken met het Elliptic-Curve Cryptography (ECC) protocol en zo een echt veilige oplossing voor Voice over Internet Protocol (VoIP) is. ZRTP zorgt er o.a. voor dat de per gesprek eenmalige encryptiesleutels (p2p) op een niet te onderscheppen manier de encryptie veilig houdt. ZRTP sleutelovereenkomstprotocol werkt met een Short Authentication String (SAS) en Key continuity management. (KCM)

Wij laten het hier op onze website van Telecom Center Amsterdam weten wanneer de Thor Voice beschikbaar is. U hoeft er niets extra voor te betalen want het zit in de licentie kosten die u al betaald heeft.

Hoe werkt Thor ECC PGP Encryptie

Om te beginnen heeft u minimaal twee mobiele Samsung smart telefoons of tablets nodig met Samsung Knox en internetverbinding 3G, 4G of WiFi nodig. Hier kunt u controleren of uw model Samsung Knox heeft. Het maakt niet uit of u een abonnement heeft of met PrePaid werkt als u maar data kunt gebruiken. Als wij alles leveren dan leveren wij alles compleet inclusief een pre-paid data simkaart die wereldwijd 6 of 12 maanden blijft werken. Telecom Center Amsterdam installeert op de Samsung SmartPhone of tablet de Thor ECC Encryptie software en privé en publieke encryptie sleutels. U kunt alleen beveiligd chatten / pingen / sms'en of bellen tussen mobiele telefoons die allemaal de Thor ECC Encryptie software gebruiken. De Thor ECC software in combinatie met Samsung KNOX en BlackBerry Secure Connect Plus (BES12) timmeren uw toestel helemaal dicht. Er is absoluut geen microfoon of camera door derden aan te zetten. De encryptie is van dusdanig hoog niveau dat op dit moment niemand het kan kraken of hacken. Ook de overheidshackers niet. Houdt u er wel rekening mee dat u verder niets meer met het toestel kan dan veilig communiceren. Alle andere apps worden tijdens de installatie van Thor Mobile Encryption gewist of geblokkeerd. Dit omdat de meeste apps zeer onveilig zijn en bijvoorbeeld uw camera en microfoon aanzetten en kunnen zien waar u bent.

Thor Mobile ECC Encryption biedt een geïntegreerd end-to-end encrypted berichten protocol.

Voor de encryptie experts hieronder een uitleg van de door Thor ECC Mobile Encryption gebruikte encryptie protocollen.

De Thor Encryptie sleutels maken gebruik van het dubbele Ratchet Algoritme dat een cryptografische pal combineert op basis van de Diffie-Hellman-sleuteluitwisseling en een pal op basis van de sleutel afleidings functie.

  • Elliptic Curve Cryptography (ECC)
  • DH Ratchet: Elliptische curve Diffie – Hellman (ECDH) met Curve25519.
  • Berichtverificatiecodes: HMAC gebaseerd op SHA256.
  • Symmetrische codering: AES-256 in Counter Mode (CTR).
  • Verificatie: automatische verificatie gebeurt met uw openbare identiteitssleutel.

Waarom Thor ECC PGP Encryptie op uw mobiele telefoon? Ook u heeft recht op privacy!

Daarom levert Telecom Center Amsterdam Samsung tablets en mobiele telefoons / smart phones met Thor ECC onbreekbare end to end encryptie die er voor zorgt dat u niet afgeluisterd kan worden. Niet door uw concurrenten, niet door buitenlandse overheidsdiensten, niet door justitie en niet door uw vrouw. U behoud uw privacy en bedrijfsgeheimen in eigen hand.

Neem 24/7 contact op met Telecom Center Amsterdam want er is veel onzinnige informatie over beveiligde PGP telefoons

Wilt u ons bellen om vragen te stellen. Bel Sjors Chambone 24/7 op 06-29 608 608. Ik ben met het Goois Telecom Center 6 jaar een van de grotere zakelijke Telecom Business Centers in Nederland geweest en heb veel kennis van hoe de netwerken werken. Die kennis zal u helpen om zo veilig mogelijk te kunnen communiceren met deze beveiligde telefoons. Maar u bent niet onzichtbaar mocht u dat denken. Wilt u ons veilig mailen met end to end encryptie mail ons dan via ProtonMail en stuur uw vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhoog uw mobiele zakelijke privacy aanbieding

Tijdelijk tot 01-01-2020 hebben wij in verband met onze naamswijziging van Stealth in Thor een aanbieding op onze Thor ECC licentie.

Tot 01-01-2020 leveren wij de Samsung A10 geïnstalleerd met de Thor Stealth ECC PGP chat en e-mail app en een wereldwijde werkende prepaid sim kaart. Beide geldig voor 6 maanden op basis van fair use voor € € 743,80 excl. BTW of € 900,00 inclusief BTW. Wij leveren uitsluitend op bestelling omdat wij tijd nodig hebben om alles in huis te krijgen en te programmeren en te activeren. Bel 06-29 608 608 voor meer informatie.

Heeft u grotere aantallen nodig bel ons voor de bulk prijzen!

Wilt u liever een andere Samsung of een Samsung Tablet met Thor Stealth ECC encryptie bel ons op 06-29 608 608 of kijk hier in de webshop voor de actuele stuks prijzen.

Edward Snowden ex werknemer van de NSA gaf inkijk in de afluister praktijken van de NSA

Mensenrechten

In zijn getuigenis voor de commissie burgerlijke vrijheden van het Europees Parlement zegt Snowden dat hij alle privécommunicatie van de commissieleden in zijn tijd bij de NSA had kunnen inzien. "Ik zweer op straffe van meineed dat dit waar is."
Het recht op privacy is volgens Snowden een fundamenteel mensenrecht. "Net zoals we het niet toestaan dat politieagenten elk huis binnenkomen om bewijs van onontdekte misdaden te vinden of dat elke brief geopend mag worden moeten we het niet toestaan dat spionnen al onze communicatie doorzoeken op zoek naar aanwijzingen van ongewenste activiteiten."
Volgens Snowden is bovendien nooit bewezen dat grootschalige digitale spionage terrorisme voorkomt. Volgens hem kunnen inlichtingendiensten zich beter richten op 'traditionele' methoden. Hij wijst op de aanslag tijdens de marathon van Boston in 2013 en de mislukte aanslag met een 'ondergoedbom' op een vliegtuig van Amsterdam naar Detroit als voorbeelden van terroristische aanslagen die niet konden worden voorkomen door het onderscheppen van grote hoeveelheden communicatie.

Bescherm u met Thor ECC encryptie tegen Economische spionage van de NSA en alle andere inlichtingendiensten

Ook economische spionage is volgens Snowden onderdeel van het takenpakket van de NSA. Dat blijkt volgens hem uit eerdere onthulde documenten die spionage op creditcardbedrijf Visa en betalingsverwerker Swift omschreven. "Dat een belangrijk doel van de Amerikaanse inlichtingendiensten het produceren van economische inlichtingen is, is het slechts bewaarde geheim van Washington."

U kunt hier een interessant artikel vinden over hoe u zich zou kunnen beveiligen tegen de spionage driften van de NSA en andere diensten. Het is niet recent maar het is wel duidelijk dat u weinig kans maakt als ze echt u willen afluisteren of u koopt het mobiele Thor ECC Encryptie systeem bij ons aan. Dan lukt het ook de NSA niet meer om uw bedrijfsgeheimen te stelen.